Toimittaja Teppo Moisio

Olen Helsingin Sanomien uutisdeskin toimitussihteeri ja Tavarafillari.fi-sivuston perustaja.

Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat kaupunkielämä, kaupunkisuunnittelu ja erityisesti liikenne osana eläviä kaupunkeja. Helsingin Sanomissa kirjoitan molemmista, ja myös vapaa-ajanprojektini Tavarafillari.fi liittyy läheisesti kaupungissa liikkumiseen – joskin varsin kapeasta näkökulmasta. Tavarafillari.fi muuten sai aikaan sen, että minut tittelöitiin vuoden pyöräilijäksi 2013.

Olen myös kirjoittanut kolumneja eri julkaisuihin. Osa niistä on koottu jälkikäteen tähän blogiin, tsektsek lajitelma Vauva-kolumneita ja satunnainen otos HS.fi-kolumneistani.

Journalistina olen kiinnostunut verkon tarjoamista mahdollisuuksista. Perinteisellä medialla voi mennä heikosti, mutta journalismilla menee paremmin kuin koskaan. Tietoa on saatavilla, sitä osataan käsitellä ja tarinoiden kertomisessa ollaan parempia kuin koskaan ennen. Journalismin ansaintalogiikka sen sijaan tarjoaa haasteita. Hyvää kamaa tehdään, mutta mistä sen tekijöille rahaa?

Muita hupaisia yksityiskohtia elämäni nykyhetkestä ja menneisyydestä: Nyt keski-ikäistyttyäni taistelen vääjäämättä lähestyvää kuolemaa (ja ennen kaikkea sen pelkoa) vastaan juoksemalla pari maratonia vuodessa, perustin vuonna 2006 sittemmin varsin mukavasti lentoon lähteneen The 100 Strangers -kuvahaasteryhmän Flickriin ja teininä olin MM-tason jousiampuja.

Täällä esittämäni mielipiteet voivat olla tyhmiä, vääriä ja laiskasti argumentoituja, mutta ennen kaikkea ne ovat omiani.

Yhteystiedot

Sposti: teppo@teppomoisio.fi
Twitter: teppomoisio
Puh. +358 40 350 20 57